Welkom

Welkom op de website van de Stefanusschool. Op deze website vindt u informatie over onze school en haar activiteiten. Veel informatie staat ook in de schoolgids die u hier kunt downloaden. Klik hier om een kijkje te nemen in onze activiteitenkalender. Onze missie is VEILIG. Lees meer....

Wilt u een kijkje komen nemen op onze school? Dat kan! Maak een afspraak via
dit formulier of door te bellen naar 0344-635485. U bent welkom!

Wij zijn actief op Facebook!  U kunt ons volgen op facebook.com/stefanusschool

Let op: de overgangsperiode naar KaKa eindigt

Na de herfstvakantie eindigt de overgangsperiode en kan er geen gebruik meer worden gemaakt van de naschoolse activiteiten van onze eigen school.
In de bijlage van de Nieuwsflits van zowel week 39 als 40 is een informatiebrief toegevoegd. U kunt deze ook hier vinden.

5 oktober Leerkrachten staken
  Dag van de leraar
 12 oktober Finale voorleeswedstrijd
 13 oktober Vanaf 13.00u inloop ouders, tentoonstelling 'Gruwelijk Eng'
 16-20 oktober Herfstvakantie
 23 oktober     inloop: van 8.30 uur tot 8.45 uur bent u welkom in de klassen
 2 november   Juffen-  en meestersdag

'Gruwellijk Eng'
Dat is het thema van de Kinderboekenweek en dat is ook ons podium!! Met dank aan de OV en de werkgroep is onze hal heel erg spannend en griezelig geworden.
Tijdens de Kinderboekenweek werken we ook projectmatig aan dit thema. Dat houdt in dat we zoveel mogelijk vakken aan dit thema koppelen en ook de kinderen mee laten denken in wat zij zouden willen doen en leren.
Vrijdag 13 oktober (hoe kan het ook anders..) sluiten we het project af met een tentoonstelling. Iedereen is van harte welkom vanaf 13.00 uur.

Maud en Isa in de Tielse Kinderraad!

Op 25 september zijn Maud van Hattem en Isa ter Hort officieel beŰdigd door burgemeester Beenakker. Zij zijn uit een flink aantal kinderen door groep 6, 7 en 8 gekozen tot vertegenwoordigers van onze school en zitten dit schooljaar in de Tielse Kinderraad.
Veel succes meiden!

Fruitcorso bezoeken + een mooi moza´ek!

Op 18 september hebben veel van onze leerlingen de tentoonstelling van het Fruitcorso bezocht en alle praalwagens en moza´eken bewonderd. Wat zag het er allemaal prachtig uit!! Ook zijn we als school erg trots op het moza´ek dat door de Oudervereniging van onze school gelegd is. Henk Verboom en Wim de groot, bedankt voor jullie ontwerp!!

Groep 3: leren lezen
In groep 3 leren we al lezen en schrijven. Op het digibord gaan we op zoek naar allerlei woorden. Op deze zoekplaat zoeken we de woorden met de -aa-. Ook kunnen we al woordjes maken met de letterdoos. Dat kunnen we al heel erg goed!

Schoolgids en activiteitenkalender schooljaar 2017-2018
Voor het schooljaar 2017-2018 is er een schoolgids en een activiteitenkalender.
In de activiteitenkalender staan alle activiteiten vermeld en in onze schoolgids staat alle belangrijke informatie die betrekking heeft op onze school.
* Klik hier voor de schoolgids 2017-2018.
* Klik hier voor de activiteitenkalender 2017-2018.

Inloop, na elke vakantie!
Op de maandag na elke schoolvakantie hebben we een inloopmoment van 8.30 uur tot 8.45 uur. Ouders, maar ook opa's en oma's of anderen betrokkenen mogen dan met de kinderen de klas in en even een kijkje nemen. Kinderen kunnen hun lokaal laten zien, de werkjes die ze maakten, hun boeken en schriften. Hartstikke leuk!

Schoolvakanties schooljaar 2017-2018
herfstvakantie               17-10-2017   20-10-2017
kerstvakantie 25-12-2017   05-01-2018
voorjaarsvakantie 26-02-2018   02-03-2018
Pasen   02-04-2018   02-04-2018
meivakantie 23-04-2018   04-05-2018
Hemelvaart 10-05-2018   11-05-2018
Pinksteren 21-05-2018   21-05-2018
zomervakantie 16-07-2018   24-08-2018

Libdup
Deze Lipdup hebben we in juni 2015 opgenomen. Niet heel actueel meer, maar we zijn er zo trots op dat we met elkaar zo'n leuke clip hebben gemaakt, dat we hem hier nog even laten staan!

De Stefanusschool is een school waar...

- kinderen zich optimaal kunnen ontplooien op sociaal-emotioneel en cognitief gebied
- bij het leerproces niet alleen het denken, maar ook de zelfstandigheid wordt ontwikkeld
- aandacht is voor differentiatie, creativiteit en sociale vaardigheden
- vanuit onze katholieke visie aandacht is voor respect, normen en waarden
- we werken vanuit de visie van de Vreedzame School en daarmee onze kinderen zo goed
  mogelijk voorbereiden op actieve deelname aan de maatschappij

VEILIG: Vreedzame school Eigenwaarde Identiteit Leergierig Inspirerend Geborgenheid
"Stefanusschool, een plek waar kinderen zich thuis voelen"

We hopen dat onze site u een goede indruk geeft van onze school
en nodigen u graag uit voor een gesprek!
U kunt een afspraaak maken met behulp van dit formulier of door te bellen
naar 0344-635485. We staan u graag te woord!