Welkom

Welkom op de website van de Stefanusschool. Op deze website vindt u informatie over onze school en haar activiteiten. Veel informatie staat ook in de schoolgids die u hier kunt downloaden. Klik hier om een kijkje te nemen in onze activiteitenkalender. Onze missie is VEILIG. Lees meer....

Wilt u een kijkje komen nemen op onze school? Dat kan! Maak een afspraak via
dit formulier of door te bellen naar 0344-635485. U bent welkom!

Wij zijn actief op Facebook!  U kunt ons volgen op facebook.com/stefanusschool

Laatste nieuws!

Opvang na school wordt uitgebereid!
Komend schooljaar (2017/2018) wordt de opvang op onze school uitgebreid. We hebben de handen ineen geslagen met de Moespot en de Clausschool en zijn een samenwerking aangegaan met kinderopvang KaKa.
Kaka start direct na de zomervakantie, wat betekent dat u ook gelijk gebruik kunt maken van de ruimere openingstijden. Tot de herfstvakantie kunt u ook gebruik blijven maken van onze eigen opvang voor schooltijd en tot 15.
00 uur.
U leest meer over KaKa in deze brief

21 augustus eerste schooldag, inloop voor ouders van 08.30 uur tot 08.45 uur
  Start Vreedzame School, blok 1 We horen bij elkaar.
28 augustus Luizencontrole
 4 september Start ondersteuningsperiode 1
  Start Vreedzame School, blok 2 We lossen conflicten zelf op.
 5 september Opleiden nieuwe mediatoren
  Fruitmoza´eken leggen
 6 september Fruitmoza´eken leggen
 7 september Fruitmoza´eken leggen
 8 september Appelpop
 9 september Appelpop
12 september Opleiden nieuwe mediatoren
14 september  Informatiemarkt voor alle groepen 18.00-20.00 uur
16 september Fruitcorso

Schoolgids en activiteitenkalender schooljaar 2017-2018
Voor het schooljaar 2017-2018 is er een schoolgids en een activiteitenkalender.
In de activiteitenkalender staan alle activiteiten vermeld en in onze schoolgids staat alle belangrijke informatie die betrekking heeft op onze school.

Klik hier voor de schoolgids 2017-2018.
Klik hier voor de activiteitenkalender 2017-2018.

Schoolreis Toverland
Er moest even snel geschakeld worden, want met de dreiging van zoveel regen en wind leek een schoolreisje naar Duinrell ons geen goed idee. Het werd Toverland, waar je je ook binnen erg goed kunt vermaken. Uiteindelijk hadden we veel geluk met het weer en beleefden we niet alleen een heel leuk en gezellige, maar ook nog eens vrij zonnige dag! Foto's van het schoolreisje kunt u hier vinden.

Bezoekje aan de bibliotheek

Donderdag 18 mei heeft groep 3 een bezoek gebracht aan de bibliotheek.

Bij aankomst mochten we gelijk naar boven waar alle kinderboeken staan. Yola las ons een gedicht voor en vertelde ons veel over de bibliotheek. We moesten extra goed opletten want na het verhaal gingen we een spel doen: het alfabet waslijn spel.

De letters van het alfabet hingen aan de waslijn met op de achterkant opdrachten. Om de opdrachten op te lossen moesten we speuren tussen de boeken en door de bibliotheek. Dat was super leuk.

Daarna werden we getrakteerd op een heel mooi voorleesverhaal en kregen we nog een mooi leesboek mee naar huis. Het was heel leuk en leerzaam.

Groep 6 bezoekt het Rijksmuseum in Amsterdam
Wat een mooie dag! Om negen uur werden we opgehaald door de museumbus.
Rond half 11 kwamen we aan bij het museum. De jassen en tassen werden ingenomen en daarna gingen we in vier groepen op pad. Er werd van alles verteld over de Gouden Eeuw. Het was een hele mooie ervaring.
Het bezoek van het rijksmuseum past heel goed bij het project van Alles in 1. Waarin groep 6 de periode van de Gouden Eeuw behandeld.

Inloop, na elke vakantie!
Op de maandag na elke schoolvakantie hebben we een inloopmoment van 8.30 uur tot 8.45 uur. Ouders, maar ook opa's en oma's of anderen betrokkenen mogen dan met de kinderen de klas in en even een kijkje nemen. Kinderen kunnen hun lokaal laten zien, de werkjes die ze maakten, hun boeken en schriften. Harstikke leuk!

Schoolvakanties schooljaar 2017-2018
herfstvakantie               17-10-2017   20-10-2017
kerstvakantie 25-12-2017   05-01-2018
voorjaarsvakantie 26-02-2018   02-03-2018
Pasen   02-04-2018   02-04-2018
meivakantie 23-04-2018   04-05-2018
Hemelvaart 10-05-2018   11-05-2018
Pinksteren 21-05-2018   21-05-2018
zomervakantie 16-07-2018   24-08-2018

Libdup
Deze Lipdup hebben we in juni 2015 opgenomen. Niet heel actueel meer, maar we zijn er zo trots op dat we met elkaar zo'n leuke clip hebben gemaakt, dat we hem hier nog even laten staan!

De Stefanusschool is een school waar...

- kinderen zich optimaal kunnen ontplooien op sociaal-emotioneel en cognitief gebied
- bij het leerproces niet alleen het denken, maar ook de zelfstandigheid wordt ontwikkeld
- aandacht is voor differentiatie, creativiteit en sociale vaardigheden
- vanuit onze katholieke visie aandacht is voor respect, normen en waarden
- we werken vanuit de visie van de Vreedzame School en daarmee onze kinderen zo goed
  mogelijk voorbereiden op actieve deelname aan de maatschappij

VEILIG: Vreedzame school Eigenwaarde Identiteit Leergierig Inspirerend Geborgenheid
"Stefanusschool, een plek waar kinderen zich thuis voelen"

We hopen dat onze site u een goede indruk geeft van onze school
en nodigen u graag uit voor een gesprek!
U kunt een afspraaak maken met behulp van dit formulier of door te bellen
naar 0344-635485. We staan u graag te woord!